En tryg og værdig hverdag for vores ældre.

Vores ældre skal have en tryg og værdig alderdom. Hverdagen skal fungere og være i fokus for vores ældre.

Vores ældre fortjener en god og tryg ældrepleje. Når man har bidraget til vores samfund igennem hele sit liv, skal man ikke længere hverken bekymre sig om, hvorvidt man kan få gjort rent ofte nok, eller hvorvidt man kan komme i bad. Jeg vil sikre vores ældre en tryg og værdig alderdom.

Ældreplejen er derfor kort sagt en hjerteprioritet for Det Konservative Folkeparti. For os handler det om at sikre, at alle ældre kan få opfyldt deres individuelle behov – for vi er alle forskellige. Derfor vil jeg sikre, at der forsat frit valg af hjemmepleje, så de ældre får lov at bestemme mere over deres egen pleje, og investeret i mere bemanding på plejehjemmene. Vores ældre skal bevare muligheden for selv at vælge, hvor de vil bo, samtidig skal de ved bopælsændring kan beholde familielægen, så trygheden følger med ældre borger. 

For mig giver det ikke mening at snakke om nedskæringer i vores ældrepleje. Jeg mener derimod, at vores ældrepleje skal løftes endnu mere. Det kræver, at vi investerer mere i området og får ansat endnu mere sundheds- og plejepersonale. Det kæmper jeg for.