Hvad vil jeg?

Jeg tror på, at mine holdninger og meninger repræsenterer den del af befolkningen, som ikke bliver hørt. Derfor stiller jeg op, og jeg vil ind i byrådet.

Jeg vil skabe landets bedste hverdagskommune for familien med en velfungerende hverdag indenfor kommunens grænser. Min hverdag som efterskolelærer, ægtemand, sports- og talentchef for damehåndbold i GOG og snart far, er det ikke, fordi jeg ikke kan finde andet at bruge min tid på. Det handler om noget meget mere centralt – jeg kan ikke lade være. Jeg vil politik og jeg er spændt på, om politik vil mig. 

Jeg vil gerne skabe fokus på lokalpolitikken i Faaborg-Midtfyn. Det skal gøres med respekt og anstændighed over for borgere og andre byrådsmedlemmer. Der skal arbejdes hårdt, og der skal arbejdes i dybden, inden der kommer en løs melding på Facebook. Vi skal være forgangsparti for ordenlighed, og jeg vil til hver en tid møde vælgere, modstandere og alt derimellem i øjenhøjde. 

Jeg oplever, at der en efterspørgsel på, og et potentiale i, en bedre balance mellem frihed og fællesskab. Udover at være hårdtarbejde, så vil jeg være offentlig på mine sociale medier. Vi skal som parti have en offensiv tilgang til at skabe opmærksomhed for den yngre gruppe. Jeg vil vise partiets folkelige side samt klargøre, at størstedelen af befolkningen er konservative – de ved det bare ikke endnu.