Hvem er jeg?

Jeg er 27 år og bor i Ringe. Jeg er opvokset i et lille lokalsamfund udenfor Køge og uddannet lærer. Derudover er jeg for nylig blevet familiefar og gift med vestjyden og skolelæreren Ida.

Jeg er opvokset med mine forældre og lillesøster i landsbyflækken Tureby, der ligger 10 km syd for Køge. Familien, specielt min bedsteforældre, har altid stået mig nær. Jeg er opvokset med bedsteforældre, som var en stor og betydelig del af min opvækst.
Fra barnsben har jeg været i foreningslivet, hvor jeg fra lille havde en uge med både fodbold, håndbold, svømning og atletik. Jeg havde store læsevanskeligheder frem til 5. klasse, men elskede at komme i skole og have en hverdag med søde lærere og venner. Interessen for politik steg i 8. klasse og derfor blev jeg medlem af Konservative Ungdom Køge Bugt i 2008.


Foto: Kort tid efter min knæskade som resulterede i frieri og forlovelse med Ida.

I 2012 blev jeg handelsgymnasiel student fra Køge Handelsskole. Et par måneder senere flyttede jeg til Odense, hvor jeg over de kommende år først troede datalogi og derefter finans, var det rette studie for mig, inden jeg fandt min plads på lærerseminariet.

Efter nogle år i atletik blev jeg desværre håndledskadet og der skulle derfor ske noget nyt i mit foreningsliv. Ny by, ny sport og i den forbindelse nåede jeg både at vinde DM i fripistolskydning og derefter spille rugby i den bedste række. I 2015 startede jeg på mit tredje studie og blev i 2019 uddannet lærer – og jeg har siden 2018 arbejdet fast på Skolerne i Oure.

Jeg kan ikke komme udenom min kærlighed til GOG, og har jeg også de seneste år brugt de fleste af mine vågne timer på pige-/damehåndbold for FHF og GOG. Det har gjort, at jeg har den fornøjelse at have ansvaret for talenterne, dameafdelingen og derigennem vores 1. div. damehold.

Foto 1: Min tid som kaster blev ikke lang, men der var nogle fysiske parametre, hvor jeg havde udviklingspotentiale. Her ses jeg ved siden af svenskeren og nuværende verdens 1’er Daniel Ståhl. Jeg slog dem forresten i denne konkurrence.
Foto 2: Mit første landsråd i Holstebro med KU Køge Bugt. Gode venner, hvor blandt andet Mads Andersen MF’er, Mikkel Lundeman, som er spidskandidat på Stevns og ikke mindst min børnehavekammerat Peter Pip. 

Jeg går ind i politik, fordi jeg ikke kan lade være! Jeg har masser af projekter i min hverdag, som jeg er glad for, men at deltage i lokalsamfundet er en stor opgave og et tilvalg, som jeg med ære gerne vil påtage mig. 

Udover mit engagement i GOG, så bruger jeg min fritid på en grøn græsplæne, familie, løbe, læse og høre bøger. Jeg har over de seneste år fået stor glæde for sportsholdene i Pittsburgh, hvor Pirates og baseball følges tæt. Jeg elsker at have noget at lave, og tror på det bedste i mennesker.

Jeg har et motto, som er, at jeg har kun gode dage – det er meget nemmere end at have dårlige dage.